Icon Image

Области и Активности

во Монтесори Изворче
22Апр
Од месец април Монтесори-Изворче за нашите дечиња повторно им овозможува можност да го изучуваат италијанскиот јазик. (more…)
05Апр
Aвтентичната Монтесори едукација, искуство и знаење, ги подготвува вашите деца со вештини и знаења кои ќе им бидат корисни во понатамошниот развој. (more…)
03Апр
Време за Маскенбал во Монтесори-Изорче. (more…)
  • Наука
  • Сензорика
  • Ботаника
  • Зоологија
  • Географија
  • Спортски активности
  • Уметност

Наука

Сензорика

Ботаника

Зоологија

Географија

Спортски активности

Музички активности